zo 16 feb Open Tuin

Samen met twee andere Schalkwijkse tuinen is De Pullenhof op zondag 16 februari van 12-16 uur open voor bezoekers. De toegang is gratis en er kan een kopje koffie of thee worden gedronken.

Er staan al heel wat (voorjaars-)bloemen in bloei: sneeuwklokjes, crocussen, een enkele cyclaam en zelfs petunia’s. En niet te vergeten de enorme verscheidenheid aan Helleborussen!

Tezamen met de kale bomen, de geknotte wilgen en vergeelde grassen is het fijn om even te vertoeven aan de rand van de polder en te voelen hoe de winter langzaam plaats maakt voor een nieuw lente-seizoen. 

De Pullenhof  Molenpad 5 te Schalkwijk is te bereiken via de Kloostergaarde ( voorbij de sporthal aan het einde van de weg links ).  

De overige twee Schalkwijkse tuinen die open zijn: 

Tuin Brassica aan De Griend 1, en de tuin van Helene de Vries aan Scheidingsweg 1. Meer informatie over de tuinen kunt u teruglezen op utrecht.groei.nl.

En wilt u onze tuin volgen? 

We zijn geopend tijden de volgende Schalkwijkse open tuinen op 19 april. En op 21 juni tijdens de nationale tuinweek van Groei en Bloei.

Op andere data alleen op afspraak via Facebook De Pullenhof, Graag pb.

Hartelijke groet, Angèle Frankena en Hans Kuppens, sinds april 2019 de nieuwe eigenaren

PS Het kan wenselijk zijn om op de fiets te komen of uw auto te parkeren bij bijvoorbeeld de kerk en een stukje te lopen. Met name wanneer er veel bezoekers van de voetbalwedstrijd zijn.